Recept: frittata van paksoi en bietjessalade met maar vijf ingrediënten
Koken hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Met vijf ingrediënten zet je in een handomdraai iets lekkers op tafel. Op NU.nl lees je iedere week hoe je zo'n makkelijk recept klaarmaakt. Deze week: een frittata van paksoi en oude kaas met bietjes-appelsalade.
Bereidingstijd: 35 minuten
Soort maaltijd: diner
Seizoensproduct: paksoi, bietjes, appel
Aantal personen: 4
Vandaag een recept met paksoi, een langbladige, open kool van Aziatische origine. Je kunt het rauw eten in een salade, of bijvoorbeeld in deze wrap met kip teriyaki en mango. Paksoi is ook uitermate geschikt om mee te wokken. In het recept van vandaag wok je de paksoi kort, waarna je het verwerkt in een frittata: een dikke, Italiaanse omelet. Erbij een simpele salade van frisse groene appel en gekookte bietjes.