Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

8 handige dingen die Google kan – naast zoeken

Tip 1: rekenen
Laten we beginnen bij de basis: de rekenmachine. Dit is een functie die Google al jaren ingebouwd heeft. Het is even eenvoudig als handig. Als je tijdens het internetten snel iets wilt uitrekenen (bijvoorbeeld om te bepalen hoe groot een meubelstuk is dat je wilt bestellen), hoef je de browser niet uit. Typ simpelweg je rekensommetje in het zoekveld in (op de manier waarop je dat ook in Excel zou doen, dus bijvoorbeeld met gebruik van * voor maal en / voor delen) en druk op Enter. Er verschijnt direct een rekenmachine, met daarin het antwoord.

Tip 2: converteren
Naast rekenen, kan Google ook prima voor je converteren. Wil je weten hoeveel 50 kilometer in mijlen is, of hoe je centimeters omrekent in inches? Eenvoudig. Het converteren werkt ook voor valuta, en dat is met name erg fijn omdat het resultaat direct berekend wordt aan de hand van de op dat moment geldende koers. Om te berekenen hoeveel dollars je krijgt voor tien euro – om maar een voorbeeld te noemen – typ je in het zoekveld 10 euro in dollar. Het juiste bedrag wordt direct getoond als zoekresultaat. Op die manier kun je bijna alles converteren.

Tip 3: vertaalmachine
Wanneer je iets moet vertalen naar een andere taal, dan is Google Translate daar een uitstekende tool voor. Wat extra fijn is, is dat Google de vertaalmachine heeft ingebouwd in de zoekmachine. Oftewel, als je ergens een woord tegenkomt op Google dat je niet kent, en je wilt weten wat het betekent in het Nederlands, dan typ je simpelweg vertaal *woord* van *brontaal* naar Nederlands. Als je iets vanuit het Nederlands naar bijvoorbeeld het Engels wilt vertalen, dan hoef je de brontaal er niet eens bij te noemen, en typ je gewoon vertaal *woord* naar *Engels*.

Tip 4: weersvoorspelling
Ben je lekker aan het internetten maar moet je plotseling nog even de deur uit? Je kijkt naar buiten: de lucht ziet er nogal bewolkt uit. Gaat het regenen? Nu kun je natuurlijk surfen naar Buienradar of een weer-app op je smartphone openen, maar waarom zou je? Je hoeft Google namelijk helemaal niet te verlaten. Typ simpelweg: weer met daarachter de plaatsnaam, en je zult direct in de resultaten zien wat het weer op dit moment is, evenals de komende uren (en dagen), inclusief de temperatuur, neerslagkans, luchtvochtigheid enzovoort. Overigens kun je ook nog specifieker zoeken door in te voeren voor welke dag je een weersverwachting wilt (bijvoorbeeld, morgen, overmorgen enzovoort).

Tip 5: vluchtchecker
Als je op vakantie gaat (of je de reisgegevens van iemand anders die op vakantie wilt weten), dan zijn er heel veel manieren en apps om de vluchtinformatie te checken. Een van de gemakkelijkste manieren is gewoon vanuit Google. Deze functie is werkelijk bizar eenvoudig, want het enige dat je hoeft in te typen is het vluchtnummer, bijvoorbeeld KL601. Je krijgt dan direct de vluchten te zien met dit nummer voor vandaag en morgen, inclusief de status (op tijd, aangekomen, vertraagd enzovoort). Er is werkelijk geen snellere manier om dit te checken.

Tip 6: releasedata
Wanneer komt de nieuwe Star Wars-film eigenlijk in de bioscoop? En wat is eigenlijk de releasedatum van de langverwachte game Halo Wars 2? Ook dit zijn antwoorden waar Google (in de meeste gevallen) een pasklaar antwoord op heeft. Typ simpelweg release date gevolgd door de titel van wat je zoekt (je hoeft zelf niet aan te geven of het een boek of een film enzovoort is, dat doktert Google zelf wel uit) en er verschijnt een kader waarin staat wanneer de genoemde titel precies zal verschijnen, plus nog wat extra informatie over de titel van een door Google geselecteerde website.

Tip 7: sportuitslagen
Voor sport-updates zijn er natuurlijk meer dan genoeg apps en websites. Maar soms wil je gewoon even heel snel zien wat de huidige stand van zaken is. In dat geval kan Google je helpen – maar eigenlijk alleen als je wat over voetbal wilt weten.

Typ je het woord Eredivisie, dan zal Google direct in beeld brengen welke voetbalwedstrijden er de komende dagen gespeeld worden en in welke week van de competitie we ons bevinden. Wil je allee zien hoe je club ervoor staat, typ dan stand eredivisie, waarna de actuele ranglijst wordt getoond, inclusief details als doelsaldo enzovoort. Overigens werkt dit ook prima voor buitenlandse competities zoals de Premier League, Bundesliga enzovoort.

Tip 8: ontspanning
Tot slot is Google niet alleen maar nuttig. Jouw persoonlijke assistent kan je ook helpen bij de nodige ontspanning. Dat kan aan de hand van kleine grapjes, door do a barrel roll in te tikken, waarna het scherm een rondje draait, of askew, waardoor het scherm scheef komt te hangen. Maar het kan ook uitgebreider: door spelletjes te spelen. Wanneer je bijvoorbeeld atari breakout typt in Google en klikt op het tabblad afbeeldingen, dan verandert het zoekresultaat in het beroemde Atari-spelletje Breakout! waarbij je in dit geval met een balletje de zoekresultaten kunt wegspelen. Zoek je op solitaire, dan kun je het bekende kaartspelletje rechtstreeks in het zoekresultaat spelen. Tot slot nog eentje die we je niet aanraden, simpelweg omdat we er een halve dag aan hebben verspild. Typ tic tac toe in Google en je kunt direct een spelletje boter kaas en eieren spelen.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • denchi-pc.jp
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling