Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

De beste navigatie-apps: veilig van A naar B

Oeps, toch de vorige afslag moeten hebben? Of vol in de file beland? Het overkomt de beste bestuurders. Maar slimme bestuurders installeren gewoon een navigatie-app, zodat je zo snel mogelijk van A naar B komt. Je bent nu vast benieuwd welke apps het beste zijn. We sommen ze voor je op, dan kun jij kiezen welke het beste bij jou past.

De allerbeste navigatie-apps
Zonder horten of stoten, en al te veel gevloek op je bestemming aankomen? Installeer dan voor je de weg op gaat een app die bij je past. We hebben een flinke rits aan apps voor je geselecteerd, die je zowel op Android als iOS kunt installeren. Rij veilig!

Flitsmeister: vaarwel onnodige boetes
De naam doet het al een beetje vermoeden, want Flitsmeister is niet alleen een héél handige en accurate navigatie-app, de app staat vooral bekend om de flitsmeldingen. Hoe Flitsmeister werkt? De app geeft precies aan binnen welke straal er een flitser staat en hoe hard je er mag rijden. Zo voorkom je onnodige boetes én rijd je met een fijner gevoel de weg op. Daarnaast geeft de app ook meldingen van files, ongelukken en omleidingen. Rijd je op de weg en staat er een stilstaand voertuig in de buurt? Dan geeft de app je ook daar een melding van. Zo houd jij alle controle over je reis. Net als een andere navigatie-app word je uiteraard ook netjes begeleid met een handige navigatie-kaart én indien je dat wilt een voice-over.

Flitsmeister is gratis voor iOS en Android.

TomTom Go: online en offline de weg op
Voordat we überhaupt van het bestaan van navigatie-apps af wisten, reden we massaal rond met een TomTom aan het raam gekleefd. Vaarwel wegenkaarten en hallo handig zwart kastje. Maar nadat de navigatie-app zijn intrede maakte, verdween de fysieke TomTom. Uiteraard heeft het navigatiebedrijf ook een handige app ontwikkeld om je online en offline van a naar b te loodsen. Zo ontvang je realtime informatie over het verkeer en gevaar, en kun je handig je route uitstippelen zonder dat je tijdens het rijden online hoeft te zijn. Kortom: je databundel raakt niet op tijdens het rijden. De app markeert handig je rijstrook en alternatieve routes, mocht er een omleiding of file zijn.

TomTom Go is gratis voor iOS en Android.

Sygic GPS: superslimme navigatie-app
Naast TomTom Go is er nog een bekende navigatie-app die niet in dit lijstje mag ontbreken: Sygic GPS. De wereldbekende navigatie-app dankt zijn fame aan het feit dat de app héél accuraat is en voorzien is van allerlei handige features waar je écht iets aan hebt. Zoals flitspalen, controlepunten en tankstations in de buurt en offline kaarten. De Sygic is eigenlijk een Flitsmeister en TomTom Go ineen. Echter zit er wel een klein addertje onder het gras: de normale app is gratis, maar wil je nog meer features gebruik kunnen maken (zoals een dashcam, dynamische rijbaan etc.), dan kun je een Premium+-abonnement nemen, dit kost voor een jaar €2,49 per maand. Al is de gratis app al hartstikke handig, dus je kunt je afvragen of je dat nodig hebt.

Sygic GPS is gratis voor iOS en Android.

Here WeGo: gratis alle wegenkaarten
Here WeGo is de navigatie-app die misschien wel het beste offline werkt. Vooraf kun je aangeven welke wegenkaarten je wilt downloaden. Alleen van Nederland? Of ook van andere landen? Aan jou de keuze. En het mooie is: deze zijn gratis te downloaden. Je kunt makkelijk aangeven of je de app alleen offline wilt gebruiken of dat je ook verkeersinformatie wilt ontvangen. Zo hou je mooi de controle over je Sim Only abonnement.

Wat extra informatie over deze app: het bedrijf HERE was ooit van Nokia, maar is sinds een paar jaar in handen van het Duitse Verband der Automobilindustrie, waar ook autofabrikanten Audi, BMW en Volkswagen onder vallen. Deze is van plan de wegenkaarten van deze app als basis te gebruiken voor de HD-wegenkaarten die zelfrijdende auto’s over een paar jaar krijgen. HERE is op dit moment gevestigd in Eindhoven.

Here WeGo is gratis voor en iOS en Android.

Google Maps: gebruiksvriendelijk en handig voor de fiets en het OV
Google Maps is ook één van de beste navigatie-apps. Deze app is vooral handig omdat je hiermee makkelijk met verschillende manieren van vervoer navigeert. Wil je weten wat de snelste wandelroute is? Of juist de snelste route voor de fiets, het OV of de auto? Dit geef je zelf makkelijk aan. Je kunt de app offline gebruiken, want je kunt zelfuitgekozen delen van de wegenkaart downloaden naar je telefoon. Ook Google Maps biedt, als je daar interesse in hebt, gratis verkeersinformatie. Ga je op de fiets met Google Maps navigeren? Dan is een smartphonehouder voor je fiets een aanrader, omdat je niet meer mag bellen op de fiets. Je mag dus niet meer met een telefoon in de hand fietsen.

Google Maps is gratis voor iOS en Android.

Waze: goede verkeersinformatie en alternatieve routes
Waze is de beste navigatie-app voor de auto als het gaat om verkeersinformatie. Waze weet wat er speelt. Van meldingen over het verkeer en gevaar op de weg tot welk tankstation het goedkoopste is. Ideaal om geld te besparen. En is er oponthoud op de weg? Dan bedenkt Waze een snellere, alternatieve route voor je.

Waze is gratis voor iOS en Android.

Deze handige auto-apps wil elke bestuurder op zijn telefoon
Naast een betrouwbare navigatie-app, zijn er nog tal van andere apps die niet mogen ontbreken op je telefoon, wanneer je met je auto de weg op gaat. Van parkeerapps, tot handige apps bij ongevallen. Lees je mee?

ParkMobile
Geen gestoei meer met parkeerautomaten die je niet kunt vinden, vanaf je luie stoel je parkeermeter gewoon op je telefoon aanvullen én nooit meer teveel betalen. Dat is in een notendop ParkMobile. Op de handige app registreer je je auto, deze koppel je aan een creditcard of betaalmethode naar keuze en bij aankomst zet je de ParkMobile klok aan in de app. Rijd je weer weg? Vergeet dan niet in de app je parkeeractie op ‘stop’ te zetten. Anders loopt je betaling door.

ParkMobile is gratis voor iOS en Android.

Schade App
Elke autobestuurder kent de klappen van de zweep: een ongeluk zit in een klein hoekje, en het liefst willen we dit voorkomen. Mocht je toch een ongeluk krijgen en schade hebben, dan zullen jij én de andere bestuurder dit officieel moeten afhandelen met een schadeformulier. Waar je deze vroeger standaard geprint mee moest nemen, kun je dit nu handig in de app aangeven. De Schade App stuurt je claim naar alle verzekeraars in Nederland en Europa, je kunt hem thuis controleren, aanvullen en versturen. Hiermee handel je makkelijk en snel je schade af.

Schade App is gratis voor iOS en Android.

Find My Car
Oeps, heb je in alle hectiek geparkeerd en heb je eigenlijk geen idee meer waar je auto precies staat? Find My Car helpt je supersnel om je bolide terug te vinden. Dat bespaart jou tijd en zoekwerk. In de app geef je de gps-locatie van je geparkeerde auto aan, en sla je deze vervolgens op met behulp van Google Maps. Kun je je auto niet vinden? Dan open je de app en word je naar je auto begeleid.

Find My Car is gratis voor iOS en Android.

Hoeveel data verbruikt een navigatie-app?
De beste navigatie-apps zorgen ervoor dat je nooit verdwaalt en altijd aankomt. In binnen- én buitenland. Maar hoe zit dat met het dataverbruik voor je Sim Only internetbundel? Navigeren op je telefoon kán zonder MB’s te verbruiken, want gps verbruikt geen data. Het downloaden van de wegenkaart en eventueel de verkeersinformatie kost wél data. Veel MB’s zijn dat niet. Een uurtje navigeren via Google Maps kost je ongeveer 40 MB. In de meeste apps kun je ook van tevoren via wifi een kaart downloaden, om te voorkomen dat het je MB’s van je internetbundel kost.

Nooit meer verdwalen, of toch wel?
De beste navigatie-apps leveren je zo voor de deur van je eindbestemming af. Toch kan een app er weleens naast zitten: vertrouw dus ook op je eigen inschatting! Check, zeker bij een lange rit, altijd vooraf of de door de app bepaalde route inderdaad de beste is. Zo voorkom je dat je een landweggetje meepakt! Ben jij ondanks, of juist dankzij, een navigatie-app weleens helemaal verkeerd gereden?

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • denchi-pc.jp
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling