Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Microsoft voegt eindelijk nuttige AI-functies toe aan Office-apps

Microsoft Copilot wordt vele malen nuttiger in Office-apps. Dat belooft Microsoft bij de release van de ‘tweede golf’ aan Copilot AI-functies voor Microsoft 365.

Microsofts Copilot-chatbot, die al langer aanwezig is in Office-apps, krijgt een uitbreiding. Tot nu toe was de AI-assistent vooral gericht op het samenvatten en analyseren van informatie en het herschrijven van e-mails in Outlook. Met de nieuwe ‘Wave 2’-update wordt de AI dieper geïntegreerd in de Microsoft 365-diensten. Om hiervan gebruik te maken, is wel een Microsoft 365 Copilot-abonnement vereist. Wave 2 introduceert vier AI-verbeteringen voor Excel, Outlook, PowerPoint en Word.

Python-integratie in Excel
Excel krijgt uitgebreide AI-ondersteuning door de integratie van Python voor data-analyse en het creëren van grafieken. Gebruikers kunnen nu in natuurlijke taal opdrachten geven aan Copilot, die vervolgens zelf de Python-code genereert om de spreadsheet te analyseren. Voorheen moesten gebruikers zelf met Python werken, wat deze Excel-functies minder toegankelijk maakte. Naast het maken van grafieken kan Copilot AI ook voorspellingen doen op basis van beschikbare historische gegevens.

Microsoft heeft aangekondigd dat Copilot nu breed beschikbaar is in Excel. Iedereen met een Copilot-abonnement kan de AI-functionaliteit in de spreadsheet-app gebruiken. De integratie van Python in Copilot is momenteel beschikbaar via de openbare preview.

“Prioritize My Inbox”
Outlook krijgt de functie ‘Prioritize My Inbox’, waarmee het eenvoudiger wordt om belangrijke e-mails te identificeren. Copilot bepaalt zelf welke e-mails prioriteit hebben door de inhoud te analyseren en rekening te houden met de rol van de gebruiker binnen het bedrijf. Op basis hiervan wordt een rangorde toegekend die de volgorde van de inbox bepaalt.

Daarnaast kan de AI lange e-mails samenvatten. De mogelijkheid om Copilot in te zetten bij het (her)schrijven van e-mails bestond al. De update voor het samenvatten en prioriteren van e-mails wordt eind dit jaar als bètaversie beschikbaar.

Verhaallijn bouwen in PowerPoint
PowerPoint wordt uitgerust met ‘Narrative Builder’, een AI-functie die helpt bij het opzetten van een verhaallijn. Gebruikers hoeven alleen aan te geven waarover de presentatie gaat, waarna de AI de presentatie opbouwt. De vormgeving en structuur kunnen vervolgens nog handmatig worden aangepast.

Met Wave 2 krijgen bedrijven de mogelijkheid om hun “eigen AI” te bouwen, genaamd Copilot Agents. Deze kunnen worden gebaseerd op interne documenten, zoals een productcatalogus. Bedrijven kunnen de AI een eigen naam, omschrijving en doel geven, zodat elk team een gepersonaliseerde AI-assistent kan hebben.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • denchi-pc.jp
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling