Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Motorola introduceert edge 50, edge 50 neo, moto g55 5G en moto g35 5G

Geavanceerde camera’s met AI-ondersteuning
De nieuwe Motorola edge 50-modellen zijn uitgerust met een camerasysteem dat gebruikmaakt van AI om foto’s en video’s van hoge kwaliteit te maken, zelfs in moeilijke lichtomstandigheden, zo zegt het merk. De hoofdcamera combineert de lichtgevoeligheid van Sony’s LYTIA-sensor met AI-beeldverwerking, wat resulteert in scherpe, heldere beelden. Daarnaast bieden de toestellen een 10MP-telelens met 3x optische zoom en een 13MP-ultragroothoeklens, ideaal voor het vastleggen van landschappen en groepsfoto’s.

Krachtige prestaties en lange batterijduur
Motorola spreekt over een indrukwekkende kijkervaring, dankzij een pOLED-display met HDR10+ ondersteuning en een hoge resolutie. De Motorola edge 50 is uitgerust met een 6,7-inchscherm, terwijl de edge 50 neo een 6,4-inchscherm heeft. Met de Snapdragon 7 Gen 1 en MediaTek 7300-processoren moeten de toestellen krachtige prestaties leveren, wat ze geschikt zou maken voor intensieve multitasking en gaming. Bovendien kunnen de batterijen snel worden opgeladen met de 68 W TurboPower-technologie en ondersteunen ze draadloos opladen.

Slimme software en beveiliging
Motorola mikt met de edge 50 en edge 50 neo naar eigen zeggen op een gepersonaliseerde gebruikerservaring, ondersteunt door AI-functies zoals Style Sync en Magic Canvas. Gebruikers kunnen hun toestel aanpassen met eigen stijlen en wallpapers, en profiteren van intuïtieve bediening via gebaren. De toestellen zijn ook uitgerust met Family Space en Smart Connect, waarmee ouders schermtijd kunnen beheren en apparaten kunnen verbinden met externe schermen of pc’s.

De Motorola edge 50 en edge 50 neo zijn waterbestendig volgens de IP68-normen en voldoen aan militaire duurzaamheidseisen, aldus Motorola.

Moto g55 5G en g35 5G
Motorola heeft ook twee nieuwe modellen binnen de populaire moto g-serie aangekondigd: de moto g55 5G en de moto g35 5G. Met die smartphones legt het merk sterker de nadruk op de combinatie werk-ontspanning, met indrukwekkende displays, krachtige audio en langdurige batterijduur. Ze zouden dus zijn voor gebruikers die hun smartphone quasi continu gebruiken, content willen streamen of foto’s willen maken.

Levendige schermen en uitstekend geluid
Beide smartphones zijn uitgerust met grote FHD+-lcd-schermen die levendige kleuren en scherpe beelden leveren. De moto g55 5G beschikt over een 6,49-inchscherm met een verversingssnelheid van 120 Hz, terwijl de moto g35 5G een iets groter 6,72-inchscherm heeft. Dit zou een vloeiende kijkervaring garanderen, voor video’s en games. De moto g35 5G biedt bovendien een helderheid van 1.000 nits, wat het scherm zelfs in fel zonlicht goed leesbaar moet maken. Beide toestellen zijn voorzien van stereoluidsprekers en Dolby Atmos-ondersteuning, waardoor gebruikers kunnen genieten van een meeslepende audio-ervaring.

Krachtige batterij en snel opladen
De moto g55 5G en moto g35 5G zijn uitgerust met een 5.000mAh-batterij, die voldoende energie biedt voor een hele dag gebruik. Opladen gaat snel met de 30 W TurboPower-technologie op de moto g55 5G en 18W op de moto g35 5G, waardoor je snel weer onderweg bent.

Geavanceerde cameratechnologie
Voor fotografieliefhebbers bieden beide modellen een krachtig 50MP-camerasysteem met Quad Pixel-technologie en autofocustechnologie. Dit systeem zorgt voor scherpe en gedetailleerde foto’s, zelfs bij weinig licht. Daarnaast beschikken de toestellen over een 8MP-ultragroothoekcamera en een 16MP-selfiecamera met ‘Face Retouch’-modus. De moto g55 5G biedt extra functies zoals een Macro Vision-lens voor close-upfoto’s en Optical Image Stabilization (OIS) voor stabiele opnamen.

De nieuwe moto g-modellen zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol ontworpen, aldus Motorola. Met een waterafstotend design en keuze uit een matte afwerking of veganistisch leer, zijn deze toestellen zowel elegant als duurzaam. De schermen zijn beschermd met Corning Gorilla Glass 3, wat extra bescherming biedt tegen krassen en stoten.

5G-connectiviteit en geheugenopties
Beide toestellen ondersteunen 5G-connectiviteit, waardoor gebruikers kunnen genieten van snelle en betrouwbare verbindingen. De moto g55 5G biedt tot 12 GB RAM en 256 GB opslag, terwijl de moto g35 5G beschikt over 8 GB RAM en 128 GB opslag. Beide modellen zijn uitgerust met RAM Boost voor verbeterde prestaties bij multitasking.

De moto g55 5G draait op de krachtige MediaTek Dimensity 7025-processor, wat zorgt voor een soepele game- en streamingervaring. Bovendien bieden de toestellen exclusieve Motorola-software zoals Smart Connect, waarmee gebruikers eenvoudig bestanden kunnen delen tussen apparaten of de inhoud van hun telefoon kunnen weergeven op een groot scherm.

Prijzen en beschikbaarheid
De Motorola edge 50 neo is beschikbaar voor 499,99 euro en de edge 50 voor 599,99 euro. Beide toestellen zijn vanaf 29 augustus te koop in België. Tijdens de lanceringspromotie, die loopt tot 29 september, kunnen kopers kiezen tussen gratis moto buds+ of vier moto tags bij aankoop van een toestel. De Motorola edge 50 neo is beschikbaar in speciale kleuren: Pantone Poinciana, Pantone Lattè, Pantone Grisaille en Pantone Nautical Blue. De Motorola edge 50 is beschikbaar in drie kleuren: Jungle Green, Koala Grey en Peach Fuzz.

De moto g55 5G is vanaf de tweede week van september verkrijgbaar in België voor 249,99 euro, terwijl de moto g35 5G vanaf eind september beschikbaar is voor 179,99 euro. De moto g55 5G is verkrijgbaar in kleuren als Forest Grey, Smoky Green en Twilight Purple, terwijl de moto g35 5G wordt aangeboden in speelse tinten zoals Leaf Green en Guava Red.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • denchi-pc.jp
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling