Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Verf van Galaxy Z Fold 6 komt los, Samsung legt schuld bij opladers

Sommige gebruikers melden dat de verf op hun vouwbare smartphone loslaat. Samsung legt de fout bij de opladers die ze gebruiken.

Dat smartphones alsmaar duurder worden, laten vouwbare toestellen zoals de Samsung Galaxy Z Fold 6 netjes zien. Dat toestel kost net geen 2000 euro, en gebruikers verwachten dan ook een bouwkwaliteit die bij dat prijskaartje past. Heel wat Z Fold 6-eigenaars reageren dan ook geschokt, nu dat de verf van de behuizing lijkt los te komen.

Op sociale media zoals Reddit verschijnen meerdere posts van gebruikers waarbij de verf loskomt van de behuizing van de Samsung Galaxy Z Fold 6. Het probleem lijkt zich te beperkten tot de Fold-toestellen, aangezien nog geen Z Flip 6-gebruikers zich met het probleem meldden. Het probleem ziet er trouwens op elke Z Fold 6 anders uit. Bij de ene gebruiker is het eerst de verf rond de vergrendelknop die het laat afweten, bij een andere gebruiker kleurt een van de hoeken van de smartphone dan weer naar het grijs van het aluminium.

Schuld van de oplader
Omdat steeds meer gebruikers met dit probleem van zich laat horen, kwam Samsung met een reactie. Volgens het merk is het geen probleem met de telefoons dat ervoor zorgt dat de verf loslaat, maar een probleem met de opladers die mensen gebruiken. Opladers die niet correct geaard zijn, zouden ervoor zorgen dat de finish van de telefoon loslaat. Het gaat namelijk om geanodiseerd aluminium, waarmee een laag bovenop het aluminium gelegd wordt. Stroom die uit die laders lekt, zou ervoor zorgen dat die bovenste laag loslaat, waardoor je de grijze aluminiumkleur te zien krijgt.

Samsung wijst vooral naar laders die hoge oplaadsnelheden bieden: vooral die zouden het probleem veroorzaken. Daarnaast waarschuwt Samsung ook voor EMS-massagers. Er zijn pads die je aan je Z Fold 6 kan aansluiten om je spieren elektrisch te stimuleren. Ook die zouden ervoor zorgen dat de verf loslaat. Het bedrijf raadt dan ook aan om de telefoon niet aan te raken terwijl je zo’n EMS-massager gebruikt.

Hoe voorkomen
Wat je dan wel moet doen om je telefoon op te laden zonder dat je verf verliest? Een betrouwbare oplader in huis halen, beslist Samsung. Draadloze laders die het Qi-protocol volgen en bedrade laders van betrouwbare fabrikanten zouden niet voor problemen mogen zorgen. De beste oplossing is volgens het Zuid-Koreaanse bedrijf om een lader van Samsung zelf te gebruiken. Die zal je dan wel apart moeten bestellen: bij de Galaxy Z Fold 6 zit namelijk enkel een kabel, en geen oplaadblokje.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • denchi-pc.jp
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling