Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Fitbit brengt mogelijk geen smartwatches meer uit

Fitbit heeft mogelijk al zijn laatste Sense- en Versa-smartwatches uitgebracht. De zoekgigant laat intussen weten "zeer gecommitteerd” te zijn aan Fitbit.

Sinds de overname van Fitbit in 2021 doen er met enige regelmaat geruchten de ronde over het verdwijnen van Fitbit-wearables. Google zou de technologie van dat merk enkel nog integreren in zijn eigen Pixel-wearables, zoals het nu al doet met de Pixel Watch-serie. Zover is het echter nog niet, maar Fitbit zou wel voorgoed stoppen met het ontwikkelen van smartwatches. Dat bevestigde Googles Senior Director of Product Management, Sandeep Waraich, afgelopen week tegenover Engadget na afloop van Made by Google 2024.

Waraich gaf tijdens een interview met Engadget-journaliste Cherlynn Low aan dat Fitbit geen smartwatches meer gaat ontwikkelen. Het accessoiremerk zal zich voortaan richten op fitnesstrackers met een “lange batterijduur en een minimalistisch ontwerp”. Googles Pixel Watch vult het gat op dat ontstaat door het verdwijnen van de Sense- en Versa-reeksen, liet de topman weten.

Fitnesstrackers blijven bestaan
Het gaat dus specifiek om het verdwijnen van Fitbit-smartwatches. Het merk blijft voorlopig wel gewoon fitnesstrackers maken in de Ace-, Charge-, Inspire- en Luxe-reeksen. Recent bracht de Amerikaanse fabrikant nog de Ace LTE uit, een fitnesstracker gemaakt voor kinderen die 4G ondersteunt. Zulke ontwikkelingen blijven nog wel even doorgaan, benadrukt de zoekgigant in een reactie tegenover Android Authority. “We zijn zeer toegewijd aan Fitbit, en nog belangrijker aan de klanten die deze producten en technologie gebruiken en ervan afhankelijk zijn,” meldt de zoekgigant.

In de reactie laat Google niets los over de toekomst van de Sense- en Versa-smartwatches. Toch is het verdwijnen van de smartwatches geen verrassing. Google besteedde de afgelopen jaren steeds minder aandacht aan zijn Fitbit-klokjes.

Bovendien kun je de Pixel Watch 2 inmiddels voor minder geld aanschaffen dan Fitbits Sense 2, terwijl de Pixel Watch onderhuids over vergelijkbare sportfuncties beschikt, aansluit op hetzelfde ecosysteem én op Wear OS draait. Dat laatste biedt Google ook nog voordelen, aangezien Google-apps beter samenwerken met het in-house ontwikkelde OS, in tegenstelling tot Fitbits eigen besturingssysteem.

Integratie in Google-ecosysteem
Fitbit wordt intussen steeds verder geïntegreerd in het Google-ecosysteem. Naast het feit dat alle accounts per 2025 verhuisd moeten zijn naar Google, sloot de zoekgigant al de winkel waar je de wearables kon kopen. Ook verhuisde het eerder Fitbits hulpcentrum en heet het merk nu voluit “Google Fitbit,” zoals eerder ook gebeurde met Nest.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • denchi-pc.jp
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling